سیدرحیم نیکجویان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهابادبه اردوی آمادگی تیم ملی قطع عضوایران دعوت شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد، سید رحیم نیکجویان جوان مهابادی و دانشجوی رشته روانشناسی این واحد دانشگاهی به اردوی آمادگی تیم ملی فوتبال قطع عضو ایران جهت حضور در مسابقات آسیایی دعوت شد. وی به عنوان تنها نماینده استان آذربایجان غربی در این اردو که از تاریخ سوم بهمن ماه به میزبانی تهران برگزار می شود حضور خواهد داشت.نیکجویان سال 95 در سن 17 سالگی دراین رشته شروع به کارکرده به همراه تیم هیئت فوتبال مازندران در مسابقات کشوری فوتبال هفت نفره قطع عضو شرکت کرده است. و در سال 97 بهمراه همان تیم در مسابقات حضور داشته و با کسب مقام سوم توانسته است به عنوان بهترین بازیکن جوان مسابقات، جواز حضور در اردوی تیم ملی رو کسب نماید.
طی مراسمی روز شنبه مورخه ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ از طرف دکتر کرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد  و دیگر مسئولین دانشگاه با حضور در مجتمع ورزشی سرلشکرخلبان شهید خالد حیدری دانشگاه  مورد تقدیر قرار گرفت .