رویایت را آزاد انتخاب کن

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

مدارک معتبر

واحد مهاباد از خیلی از واحدهای دانشگاه‌ آزاد کشور جلوتر است؛ همچنین با بعضی از دانشگاه‌های حضوری مطرح کشور هم برابری می‌کند و مدارک آن همانند آنها دارای اعتبار است.

آموزش خلاقانه

ایجاد بسترهای آموزش و پژوهش برای افزایش خلاقیت پژوهشگران در دانشگاه آزاد مهاباد فراهم می‌باشد. یک دانشجو و فارغ التحصیل باید چراغ راهنمای جامعه خود باشد.

خدمات الکترونیک متنوع

حوزه فنآوری اطلاعات و ارتباطات واحد مهاباد قادر است خدمات دانشگاهي متنوعي را براي دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه فراهم نمايد.

کتابخانه جامع

با بهره‌گیری از آخرین فناوری‌ها و پیاده‌سازی آخرین استانداردهای ذخیره و بازیابی منابع دیجیتال و داده‌های کامپیوتری در کنار اطلاعات کتابشناختی، به عنوان تنها نرم‌افزار قابل پیاده‌سازی به شکل متمرکز کتابخانه‌ها، شناخته شده ‌است.

منابع تحقیقاتی مناسب

ایجاد فضای مناسب آموزشی و تحقیقاتی، بهره‌مند بودن دانشکده‌های مختلف از امکانات اینترنتی و اطلاعاتی و ایجاد سایت‌های علمی و ارتباطاتی مختلف در دانشکده‌ها از امور مهم و ارزشمندی است که در واحد مهاباد به مرحله انجام رسیده‌اند.

آزمایشگاه های پیشرفته

با بروز تحول در دانشگاه های سنتی و پذیرش نقش توسعه اقتصادی، دانشگاه های برتر دنیا امروزه علاوه بر آموزش و پژوهش، به عاملی در راستای تحقق نوآوری فناورانه به ویژه در فضای فناوری های پیشرفته تبدیل شده اند. آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد با ساها یکپارچه می شوند.